header dma trans logistic

Află mai multe despre noi!Cine suntem

DMA Trans Logistic este o companie de transport rutier care răspunde nevoilor de transport ale clienților și partenerilor. Oferim soluții logistice susținute de experiența în domeniu și capacități avansate de management. Suntem parte a DMA Group, grup de companii care activează în domenii cum ar fi alimentație, construcții, transport internațional, publicitate, activități sportive, pază și protecție și consultanță în investiții.

Unde suntem

Avem sediul în Baia Mare, Maramureș, lucru care ne oferă o poziție strategică care ne facilitează accesul atât la piața națională cât și la cea internațională. Fiind situați la 70 km distanță de graniță cu Ungaria, activitatea noastră se orientează înspre regiunile cu cel mai mare potențial din punct de vedere economic și logistic.


Cum facem

Oferim partenerilor noștri o flotă de 35 de camioane (5 unități EURO5 și 30 unități EURO6), prelate cortină, echipate cu chingi pentru ancorare marfa, covorașe antiderapante. Starea tehnică impecabilă a camioanelor este asigurată printr-o monitorizare atentă și efectuarea reviziilor și intervențiilor necesare în service-urile producătorilor. Monitorizăm permanent nivelul calității serviciului oferit prin intermediul unui indicator intern, KPI, care masoară gradul de succes al operațiunilor realizate, și anume procent de comenzi fără întârziere la încărcare/descărcare și fără reclamații cantitative/calitative (QOI - quality overall indicator) din total comenzi onorate. Obiectivul nostru este să avem QOI >= 95%.

Ce facem

DMA Trans Logistic este o firmă de transport rutier și casă de expediții, dar mai presus de acest lucru, este o firmă care livrează promisiuni îndeplinite, siguranță, calitate și încredere. Dispozitivele high-tech de monitorizare a pieței și de GPS Tracking, care oferă clienților posibilitatea de a urmări în timp real statusul mărfurilor transportate, denotă pasiunea și eforturile investite în întâmpinarea nevoilor reale ale celor care ne solicită serviciile. Sistemul Fleet Management oferă informații despre parametrii de conducere, aceștia fiind ulterior discutați cu șoferii. Astfel, partenerii și colaboratorii noștri se alatură scopului nostru de a construi relații puternice, eficiente și longevive.


PRINCIPII

Principiile după care ne ghidăm activitatea sunt cele care ne dictează succesul:

INTEGRITATE - colaborăm onest cu toată lumea
LOIALITATE - construim relații pe termen lung
TRANSPARENȚĂ - comunicăm deschis
AMBIȚIE - muncim eficient pentru performanță
PROFITABILITATE - construim afaceri sustenabile

Astfel, DMA Trans Logistic și-a făcut un scop unic din a demonstra profesionalismul cu care operează întreaga gamă de servicii oferite și valoarea pe care o atribuie oamenilor.


NOI TE AJUTĂM SĂ GĂSEȘTI O SOLUȚIE PENTRU NEVOILE TALE.

Ai nevoie de soluții personalizate pentru transportul rutier de marfă sau soluții logistice pentru afacerea ta? Ai întrebări sau comentarii cu privire la serviciile noastre? Ești interesat de compania noastră sau de oportunitățile pe care le oferim?

Completează formularul și contactează-ne!